Campionii în business din Transilvania şi Banat

Ziarul Financiar, cea mai importantă publicaţie de business din România, împreună cu fondul de investiţii Enterprise Investors, Banca Comercială Română, firma de consultanţă şi audit PriceWaterhouseCoopers şi Fundaţia Triple Helix, au premiat la Cluj cele mai dinamice companii din regiunea Transilvania şi Banat.

Premiile Campioni în Business se acordă în funcţie de evoluţia cifrei de afaceri, a profitului net, a numărului de angajaţi şi a solidităţii afacerii. Sunt selectate doar companiile profitabile deţinute de întreprinzători locali cu peste 10 angajaţi.

Studiul care a stat la baza desemnării celor mai performanţi antreprenori români realizat de PwC în cadrul proiectului Campioni în Business ia în considerare performanţele financiare pentru 1.300 de companii deţinute de antreprenori români care au înregistrat profit brut în 2013 şi au avut peste 10 angajaţi, selectate din rândul celor mai mari 3.000 de companii din România în funcţie de cifra de afaceri din 2013. Analiza a avut la bază informaţiile depuse la Registrul Comerţului.

Premiile se împart în doua categorii: companii cu cifră de afaceri de peste 70 milioane lei si companii cu cifră de afaceri sub 70 de milioane de lei (15 milioane de euro)

La cea de-a doua categorie (cifră de afaceri sub 70 milioane lei) unul dintre câştigători este:

GRUP ENERGOINSTAL SA (Cluj)

Compania, specializată în executarea lucrărilor de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, a înregistrat o cifră de afaceri în 2013 de 35 milioane lei, în creştere cu 58% faţă de anul anterior şi un profit net în creştere cu 464% faţă de 2012.

diploma